وبلاگ

کیک کدو حلوایی

تنور گازی استیل

کیک کدو حلوایی

فرگازی های ۹۰کالا در انواع مختلف تولید شده و کابرد های زیای دارند. همچنین این فرگازی ها دارای امکانات کاملی هستند. با این فرگازی ها می توانید هر چیزی را به راحتی در منزل خود بپزید.

طرز پخت کیک کدو حلوایی

کیک کدو حلوایی

کیک کدو حلوایی

  • مواد لازم:

آرد ۲پیمانه ، شیر نصف پیمانه ، تخم مرغ ۴عدد ، شکر ۱پیمانه ، پودر کدو حلوایی ۱پیمانه ، روغن مایع نصف پیمانه ، بکینگ پودر ۲قاشق مرباخوری ، هل ۱قاشق مرباخوری ، زعفران آب شده ۴قاشق غذاخوری ، کشمش نصف پیمانه ، وانیل نوک قاشق چایخوری.

  • پوره کردن کدو:

کدو را شسته و به قطعات کوچک تر برش زده و با چند قاشق شکر و کمی وانیل و نصف پیمانه آب داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد و له شوود. بعد از خنک شدن داخل غذاساز ریخته و میکس می کنیم.

  • طرز تهیه:

آرد و هل و بکینگ پودر را الک کرده و فرگازی ۹۰کالا را روشن می کنیم تا گرم شود. تخم مرغ و وانیل را کمی با همزن هم می زنیم تا حجمش دوبرابر شود. سپس شکر را اضافه کرده و به مدت ۵دقیقه هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. بعد روغن مایع را اضافه کرده و دوباره یک دور هم می زنیم. سپس پوره ی کدو و زعفران را اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست شود. کشمش های شسته شده را با کمی آرد مخلوط می کنیم.

مخلوط آرد و شکر را کم کم در سه مرحله به مواد اضافه کرده بعد کشمش را هم ریخته و با لیسک خوب مخلوط کرده و در قالب چرب شده می ریزیم و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه روی چدن فرگازی ۹۰کالا با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم. بعد از پختن چند قاشق عسل رقیق شده روی کیک ریخته بعد از قالب در می آوریم و روی آن پودر نارگیل می پاشیم.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *