وبلاگ

نان کشمشی در تنورگازی

نان کشمشی در تنورگازی

تنورگازی های ۹۰کالا بهترین گزینه برای آشپزخانه های شما می باشند. تنورگازی های ۹۰کالا از امکانات کاملی برخوردارند و کابرد های زیادی دارند.

 پخت نان کشمشی تنوری

نان کشمشی در تنورگازی

نان کشمشی در تنورگازی

  • طرز تهیه نان کشمشی:

۱ قاشق غذاخوری مخمر را با ۱قاشق چایخوری شکر مخلوط و نصف پیمانه شیر ولرم را اضافه کرده ۱۰دقیقه کنار می گذاریم تا عمل بیاید. در ظرفی گود ۱قاشق چایخوری نمک ، نصف پیمانه شکر ، نصف پیمانه شیر و مخمر عمل آمده مخلوط کرده و در آخر ۲پیمانه آرد را روی آن الک می کنیم و در آخر ۲قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه کرده و خوب ورز می دهیم.

سپس کمی کشمش شسته شده را که داخل آرد مخلوط کرده ایم به خمیر اضافه کرده و بعد روی ظرف را سلفون کشیده و استراحت می دهیم تا حجم آن دوبرابر شود. سپس خمیر را چونه می زنیم و هر مدلی که دوست داشتیم در می آوریم. سپپس در تنورگازی ۹۰کالا با دمای ۲۰۰درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت پخت می کنیم.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *