وبلاگ

بال مرغ تنوری

بال مرغ تنوری

با استفاده از تنورگازی های ۹۰کالا می توانید انواع نان های محلی و سنتی ، کیک و شیرینی جات ، انواع فست فود ، غذاهای تنوری و.. را به راحتی در منزل خود بپزید.

 طرز پخت بال مرغ تنوری

بال مرغ تنوری

بال مرغ تنوری

  • مواد لازم:

بال مرغ نیم کیلو ، سیب زمینی ۱عدد بزرگ ، برای سس روغن مایع ۲قاشق غذاخوری ، عسل ۱قاشق مرباخوری ، رب گوجه ۱قاشق مرباخوری ، پودر سیر نصف قاشق چایخوری ، نمک به مقدار لازم ، فلفل قرمز ۱قاشق چایخوری ، فلفل سیاه نوک قاشق چایخوری ، آویشن نصف قاشق چایخوری.

  • طرز تهیه:

ابتدا بال مرغ های تمیز شده را درون یک کاسه بریزید. مواد سس را اضافه و خوب مخلوط کنید. سپس به مدت ۱ساعت در یخچال استراحت می دهیم تا مزه دار شود. سپس بال مرغ مزه دار شده را درون سینی تنورگازی گذاشته و سیب زمینی های خرد شده را با سس مخلوط و به بال مرغ ها اضافه می کنیم.

سینی را درون تنورگازی ۹۰کالا به مدت نیم ساعت با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد. سپپس گریل را به مدت ۱۰دقیقه روشن کنید تا رویش طلایی رنگ و برشته شود.

 

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *