وبلاگ

آموزش پخت شیرینی خونگی

آموزش پخت شیرینی خونگی

تنورگازی ۹۰کالا را که مناسب پخت انواع کیک ، شیرینی جات ، پیتزا و مرغ و ماهی می باشد با شعله پایین روشن و قبل از اماده کردن خمیر گرم کنید..

آموزش پخت شیرینی خونگی

مواد لازم:

آرد ۱/۵ پیمانه  شکر ۱/۲ پیمانه ، کره ۱۲۰گرم  شیر۱پیمانه ، تخم مرغ ۲عدد ، پودرقند ۳قاشق غذاخوری ، وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری ، بکینگ پودر۱قاشق غذاخوری ، نمک ۱/۴ قاشق چایخوری ، بادام شیرین ۱/۲ لیوان ، پودر ژله ۲بسته.

 

طرز تهیه:

کره را در دمای اتاق تا نرم شود سپس به همراه شکر در کاسه ای مناسب بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ شود وانیل و تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید تا مایع شیرین بدست آید. ارد و پودر و نمک را مخلوط و چند بار الک کنید. سپس به همراه شیر کم کم به مواد شیرینی اضافه و با قاشق مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست آید از خمیر تکه هایی به اندازه گردو بردارید و کف دست گرد کنید. کف سینی تنورگازی ۹۰کالا را کاغذ روغنی بگذارید و خمیر هارا در ان قرار داده و سینی تنورگازی را درجای خود قرار داده و فقط با شعله ی پایین که شعله پخش کن را هم در جای خود قرار داده ایم به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بپزید. در آخر شعله ی بالایی تنور را نیز به صورت ملایم و با شعله کم به مدت ۵دقیقه روشن کنید بعد از پخت کنار بگذارید تا خنک شود . سپس داخل شیرینی ها را با این مواد پر کنید و یک بادام نیز روی آن قرار دهید و روی ان را با شیرینی دیگری بپوشانید و ژله را جداگانه در اب جوش حل کنید برای هر بسته ۱لیوانن آب لازم است. شیرینی هارا پس از اتصال به هم داخل شکر بغلتانید تا تمام سطح آن شکری شود و به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.

 

آموزش پخت شیرینی خونگی

آموزش پخت شیرینی خونگی

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *