وبلاگ

کیک نسکافه ای

کیک نسکافه ای

تنورگازی های ۹۰کالا برای پخت انواع نان های محلی و سنتی ، کیک و شیرینی جات ، فست فود ، انواع غذاها و…. مناسب می باشند.

طرز پخت کیک نسکافه ای

کیک نسکافه ای

کیک نسکافه ای

  • مواد لازم:

شیر ۲۰۰گرم ، روغن مایع ۱۳۰گرم ، آرد ۲۸۰ گرم ، نسکافه ۴قاشق غذاخوری ، تخم مرغ ۴عدد ، وانیل نصف قاشق چایخوری ، شکر ۲۳۰ گرم ، آب ۱/۴ پیمانه ، بکینگ پودر ۱قاشق مرباخوری.

  • طرز تهیه کیک:

ابتدا شکر  تخم مرغ و وانیل را باهم هم می زنیم تا کرم رنگ شده و شکر در آن حل شود. نسکافه را در آب حل کرده و همراه شیر و روغن مایع به تخم مرغ همزده شده افزوده و کمی هم می زنیم تا یکدست شود. سپس بکینگ پودر و آرد را الک کرده و با مواد مخلوط می کنیم.

دقت داشته باشیم بعد از اضافه کرده آرد مواد را زیاد مخلوط نکنیم. بعد داخل قالب مورد نظر ریخته و در تنورگازی ۹۰کالا با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد به مدت ۴۰دقیقه قرار می دهیم تا بپزد.

 

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *