وبلاگ

نان شیرمال

تنور استیل

نان شیرمال

تنورگازی های ۹۰کالا برای پخت انواع نان های محلی و سنتی ، کیک و شیرینی جات ، انواع غذاهای تنوری و … مناسب ترین گزینه هستند. این تنورگازی ها از امکانات کاملی نیز برخوردار هستند.

طرز پخت نان شیرمال تنوری

نان شیرمال

نان شیرمال

  • مواد لازم:

آرد ۳پیمانه ، شیر ولرم ۱پیمانه ، تخم مرغ ۱عدد ، شکر ۳قاشق غذاخوری ، نمک ۱پنس ، خمیرمایه ۱قاشق غذاخوری ، روغن مایع نصف پیمانه.

  • طرز تهیه:

ابتدا شکر را توی شیر حل کرده خمیرمایه را اضافه می کنیم حدود ۱۰دقیقه کنار می گذاریم تا عمل بیاید. در ظرفی مناسب تخم مرغ  روغن و نمک را به همراه خمیرمایه عمل آمده مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه می کنیم و ورز میدهیم. خمیر را در کاسه ای چرب شده قرار داده روی آن را سلفون می کشیم و ۱ونیم ساعت استراحت میدهیم.

بعد از استراحت پپف خمیر را گرفته و به شکل چانه های کوچک بداشته توی دست گرد می کنیم و توی سینی فرگازی ۹۰کالا که کاغذ روغنی انداختیم کنار هم می چینیم و دوباره نیم ساعت استراحت می دهیم. سپس با زرده تخم مرغ رومال کرده و کنجد می پاشیم و داخل فرگازی از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم تا بپزد.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *