وبلاگ

مرغ سوخاری با فرگازی

مرغ سوخاری با فرگازی

تنورگازی های ۹۰کالا برای پخت و پز های خانگی مناسب ترین می باشند. این تنور ها در انواع مختلف تولید شده و کابرد های زیادی نیز دارند.

مرغ سوخاری با فرگازی

مرغ سوخاری با فرگازی

مرغ سوخاری با فرگازی

  • مواد لازم:

سینه مرغ خرد شده ۷۵۰ گرم ، تخم مرغ ۱عدد ، شیر نصف پیمانه ، روغن زیتون نصف استکان ، نمک و پاپریکا ، هرکدام ۱قاشق مرباخوری ، فلفل قرمز ، سیاه و زیره هر کدام ۱قاشق چایخوری ، آرد الک شده ۴قاشق غذاخوری ، آرد سوخاری ۱لیوان.

  • طرز تهیه:

سینه مرغ را بند انگشتی خرد می کنیم. در ظرفی تخم مرغ ، شیر ، روغن ، نمک فلفل ها و پاپریکا ، زیره و آرد سفیده را مخلوط کرده و خوب هم می زنیم. سپس تکه های مرغ را با این سس ترکیب کرده و استراحت می دهیم.

بعد سیخ می زنیم و به آرد سوخاری آغشته می کنیم. کف سینی فرگازی ۹۰کالا را چرب کرده و سیخ ها را داخل سینی می چینیم و داخل فرگازی از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰درجه سانتی گراد به مدت ۱۵دقیقه می پزیم.

 

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *