وبلاگ

کیک ارده با تنورک رومیزی

کیک ارده با تنورک رومیزی

تنورگازی های ۹۰کالا در انواع مختلف تولید شده و کابرد های زیادی دارند. همچنین این تنورگازی ها از امکانات کاملی برخوردارند.

پخت کیک ارده با تنورک رومیزی

کیک ارده با تنورک رومیزی

کیک ارده با تنورک رومیزی

  • مواد لازم:

آرد ۱پیمانه ، ارده ۳پیمانه ، تخم مرغ ۳عدد ، روغن مایع ۳پیمانه ، شکر ۸۰۰گرم ، ماست ۸۰۰گرم ، بکینگ پودر نصف قاشق سوپ خوری ، وانیل ۱قاشق چایخوری ، کنجد به میزان لازم ، نمک ۱قاشق چایخوری.

  • طرز تهیه کیک ارده:

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و سفیده آن را در ظرفی مناسب می ریزیم و آن را با دورتند همزن مخلوط می کنیم تا پف کند. سپس در یخچال قرار می دهیم. در ظرفی دیگر زرده را ریخته وانیل را اضافه کرده و با همزن مخلوط می کنیم تا کرم رنگ شود. سپس روغن مایع ، شکر و ارده را افزوده و دوباره مواد را کاملا هم می زنیم تا کشدار شود.

حالا آرد ، بکینگ پودر و نمک را اضافه و مخلوط می کنیم. سپس مایه سفیده تخم مرغ را به این مایه اضافه و به شکل دورانی با قاشق کاملا مخلوط می کنیم. قالب کیک را با کمی روغن چرب کرده و سپس مقداری کنجد می ریزیم و مواد کیک را درون قالب می ریزیم. قالب را به مدت ۴۰دقیقه درون تنورک گازی ۹۰کالا که از ۱۵دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰درجه سانتی گراد گرم کرده بودیم قرار می دهیم تا بپزد.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *