وبلاگ

کلوچه خانگی

کلوچه خانگی

تنورگازی یکی از لوازم اشپرخانه در منزل میباشد

تنورگازی ۹۰کالا محصولی کاربردی میباشد که میتوان با آن انواع نان و پیتزا ، کیک و شیرینی جات ،  بریان مرغ و… را طبخ نمود.

طرز پخت کلوچه خانگی

کلوچه خانگی

کلوچه خانگی

  • مواد لازم:

آرد ۲۵۰ گرم ، شیر ۷۵ میلی لیتر ، کره ۱۰۰ گرم ، شکر یک و نیم قاشق غذاخوری ، نمک ۱پنس ، پودر خمیرمایه فوری ۱قاشق چایخوری.

  • مواد لازم برای داخل کلوچه:

سیب ۳ الی ۴عدد ، شکر نصف لیوان ، دارچین ۱ قاشق مرباخوری ، گردو یا فندق خرد شده ۱/۴ لیوان.

  • طرز تهیه مواد میانی کلوچه:

سیب ها را رنده کرده داخل ماهیتابه پخته با شکر مخلوط کنید و روی حرارت کم قرار بدهید تا سیب ها آب بیندازند. گاهی هم بزنید تا وقتی که آب سیب ها کاملا کیشده شوند. بعد از روی حرارت برداشته و اجازه دهید کاملا خنک شود سپس دارچین و گردو اضافه کنید.

  • طرز آماده کردن خمیر کلوچه:

خمیرمایه را داخل ظرف گودی ریخته و شیر ولرم را اضافه و مخلوط می کنیم. بعد شکر را به مخلوط شیر و خمیرمایه اضافه کرده و مخلوط کنید. حالا نصف آرد را اضافه و با قاشق مخلوط می کنیم. نمک را اضافه و بعد کره را افزوده خمیر را با دست ورز می دهیم. کمی آرد را با دست برداشته روی خمیر می ریزیم و با انگشت ها خمیر را ورز می دهیم. آرد را تا جایی که خمیر نرم و لطیفی حاصل شود و به دست نچسبد اضافه می کنیم. خمیر را زیاد ورز نمی دهیم فقط به حدی که جمع و یکدست شود. بعد خمیر را چونه کرده و روی ظرف سلفون می کشیم و نیم ساعت در دمای محیط استراحت می دهیم.

بعد از استراحت کمی خمیر را ورز می دهیم تا هوای داخل خمیر گرفته شود. سپس خمیر را به ۸ قسمت تقسیم می کنیم و هر قسمت را با وردنه به حالت مربعی باز و دور خمیر را جدا می کنیم. روی خمیر از مواد میانی قرار داده و خمیر را به صورت دلخواه شکل بدهید. کلوچه های آماده شده را داخل سینی تنورگازی ۹۰کالا که با کاغذروغنی پوشیده شده قرار دهید و داخل تنورگازی که با ۱۸۰ درجه سانتی گراد از قبل گرم شده به مدت ۲۰دقیقه بپزید. فقط تا زمانی که کلوچه ها کمی طلایی شوند  کافی میباشد چون اگر زیاد بمانند و سرخ شوند خشک می شوند. بعد از خشک شدن کلوچه ها را با پودر قند تزئین کنید.

 

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *