وبلاگ

نان سیر تنوری

نان سیر تنوری

از تنورگازی های ۹۰کالا می توانید برای پخت هرچیزی در منزل استفاده کنید. این تنورگازی ها در انواع مختلفی تولید شده و کابرد های زیادی نیز دارند.

پخت نان سیر تنوری

نان سیر تنوری

نان سیر تنوری

  • مواد لازم:

نان باگت ۲عدد ، آویشن نصف قاشق چایخوری ، پنیر پیتزا ۱پیمانه ، کره ۲قاشق غذاخوری ، سیر ۳حبه  جعفری و ریحان ساتوری ۲قاشق غذاخوری.

  • طرز تهیه:

ابتدا نان ها را به صورت اریب برش زده سیر های رنده شده را با کره آب شده و آویشن با هم مخلوط می کنیم و با برس روی نان ها می مالیم و پنیر پیتزا را هم رویش می ریزیم.

مقداری سبزی ساتوری شده هم اضافه می کنیم. سپس درون تنورگازی ۹۰کالا با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد تا زمانی که پنیرپیتزا آب شده و طلایی رنگ شود قرار می دهیم.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *