وبلاگ

شیرینی پاپیونی در فرگازی

فرگازی

شیرینی پاپیونی در فرگازی

تنورگازی های ۹۰کالا در انواع مختلف تولید شده و کاربرد های زیادی دارند. با این تنورگازی قطعا به دستگاه دیگری برای پخت و پز نیاز نخواهید داشت.

پخت شیرینی پاپیونی در فرگازی

شیرینی پاپیونی در فرگازی

شیرینی پاپیونی در فرگازی

  • مواد لازم:

سفیده تخم مرغ ۲عدد ، پودر پسته ۱/۴ پیمانه  ، پودر قند نصف پیمانه ، خمیر هزارلا ۱کیلو گرم.

  • طرز تهیه شیرینی:

خمیر هزارلا را به قطر ۱سانتی متر باز کرده و نوار هایی به ابعاد ۲سانتی متر در ۶ تا ۸ سانتی متر می بریم. وسط آن را پیچ داده و کمی سفیده می زنیم تا به هم بچسبد.

سپس داخل سینی فرگازی ۹۰کالا که از قبل با حرارت ۳۰۰درجه سانتی گراد گرم کرده بودیم می چینیم و به مدت ۱۵دقیقه می پزیم. بعد از پختن و سرد شدن روی آن کمی پودر قند یا شکر درشت می پاشیم.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *