وبلاگ

شیرینی خشک خونگی

شیرینی خشک خونگی

برای پخت انواع نان محلی و سنتی ، کیک و شیرینی جات ، فست فود ، انواع غذاهای تنوری از تنورگازی های ۹۰کالا استفاده کنید.

پخت شیرینی خشک خونگی

شیرینی خشک خونگی

شیرینی خشک خونگی

  • مواد لازم:

شکر ۱پیمانه ، تخم مرغ ۱عدد ، کره ۲۰۰گرم ، آرد ۵۵۰ گرم ، کاکائو ۲قاشق غذاخوری ، وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری ، بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری ، برای رویه شکر و شکلات ذوب شده.

  • طرز تهیه شیرینی:

ابتدا د رکاسه ای کره نرم شده و شکر را با هم با دست هم می زنیم تا شکر به خورد کره برود. سپس تخم مرغ را اضافه کرده کاکائو ، وانیل و بکینگ پودر را هم می افزاییم. آرد را هم افزوده و آنقدر هم می زنیم تا همه ی مواد ترکیب و یکدست شوند. از خمیر به اندازه گردو برداشته و در دست گرد می کنیم.

سپس در شکر غلتانده و درون سینی تنورگازی ۹۰کالا می چینیم و با انگشت وسط شیرینی ها را گود می کنیم. سپس در تنورگازی از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰درجه سانتی گراد به مدت ۲۵ دقیقه قرار می دهیم تا بپزد. وقتی شیرینی ها پخت از تنورگازی بیرون می آوریم و می گذاریم تا سرد شوند. سپس روی شیرینی ها شکلات ذوب شده می ریزیم. (نوش جان)

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *