وبلاگ

کباب لقمه تنوری

کباب لقمه تنوری

برای پخت این کباب لقمه خوشمزه تنوری می توانید از تنورگازی ۹۰کالا استفاده کنید. این تنورگازی از امکانات کاملی برخوردار و کابرد های زیادی دارند.

طرز پخت کباب لقمه تنوری

کباب لقمه تنوری

کباب لقمه تنوری

  • مواد لازم:

گوشت چرخ کرده ۵۰۰گرم ، پیاز ۱عدد ، نمک به مقدار لازم ، فلفل قرمز ۱قاشق چایخوری ، جوش شیرین ۱قاشق چایخوری ، آب گازدار ۱/۴ پیمانه ، جعفری تازه کمی ، پودر عصاره سبزیجات ۱قاشق چایخوری ، ۲تکه نان تست خیس خورده با آب یا شیر.

  • طرز تهیه کباب لقمه:

در کاسه ای مناسب گوشت چرخ کرده را با تمام مواد مخلوط کرده و با دست به مدت ۱۰دقیقه ورز می دهیم. مواد کباب را حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم.

سپس کباب ها را شکل داده و درون سینی تنورگازی ۹۰کالا که خوب چرب کرده ایم می چینیم و به مدت ۴۵ دقیقه الی ۱ساعت داخل تنورگازی که از ۱۵دقیقه قبل با دمای ۲۵۰ درجه سانتی گراد گرم کرده ایم قرار می دهیم تا بپزد.

 

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *