وبلاگ

کیک نسکافه ای با فرگازی

تنور گازی کوره ای قرمز چهار سینی دو چدن

کیک نسکافه ای با فرگازی

فرگازی های ۹۰کالا برای کسانی که به دنبال یک وسیله برای پخت و پر راحت در منزل هستند مناسب ترین می باشند.

پخت کیک نسکافه ای با فرگازی

کیک نسکافه ای با فرگازی

کیک نسکافه ای با فرگازی

  • مواد لازم:

آرد ۲۸۰گرم ، شکر ۲۳۰گرم ، روغن مایع ۱۳۰گرم ، تخم مرغ ۴عدد ، نسکافه ۴قاشق غذاخوری ، بکینگ پودر ۱قاشق مرباخوری ، آب ۱/۴ پیمانه.

  • طرز تهیه کیک:

ابتدا شکر ، تخم مرغ و وانیل را هم می زنیم تا شکر حل شده و کرم رنگ شود. نسکافه را در آب حل کرده و همراه شیر و روغن به تخم مرغ زده شده اضافه کرده کمی هم می زنیم تا یکدست شود.

بکنیگ پودر و آرد را الک کرده و به مواد اضافه می کنیم. سپس داخل قالب ریخته و داخل فرگازی ۹۰کالا که از قبل گرم کرده ایم با حرارت ۱۸۰درجه سانتی گراد به مدت ۴۰دقیقه قرار می دهیم تا پخته شود.

 

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *