وبلاگ

کیک موکا با فرگازی

کیک موکا با فرگازی

تنورگازی های ۹۰کالا برای پخت انواع نان و کیک و شیرینی جات و انواع غذاهای تنوری و… مناسب هستند. این تنورگازی ها از امکانات کاملی برخوردار هستند.

طرز پخت کیک موکا با فرگازی

کیک موکا با فرگازی

کیک موکا با فرگازی

  • مواد لازم:

شکر ۱پیمانه ، تخم مرغ ۴عدد ، شیر داغ نصف پیمانه ، آرد ۲پیمانه ، روغن ۳/۴ پیمانه ، جوش شیرینی ۱/۴ قاشق چایخوری ، بکینگ پودر ۱قاشق غذاخوری ، نسکافه فوری ۲قاشق غذاخوری ، پودرکاکائو ۲قاشق غذاخوری ، وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری.

  • طرز تهیه کیک:

ابتدا نسکافه فوری و پودرکاکائو را به همراه شیر روی حرارت قرار می دهیم. وقتی داغ و کرم رنگ شد حرارت را خاموش می کنیم. تخم مرغ ، شکر و وانیل را باهم هم می زنیم تا کشدار شود.

سپس روغن را هم اضافه می کنیم و شیر را که از قبل گرم کرده ایم را در حد مخلوط شدن با هم هم می زنیم. در آخر آرد الک شده ، جوش شیرینی و بکینگ پودر را کم کم اضافه می کنیم و بالیسک هم می زنیم. سپس مواد را درون قالب می ریزیم و درون تنورگازی ۹۰کالا می گذاریم تا بپزد. (نوش جان)

 

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *