وبلاگ

کیک فنجانی با تنورک رومیزی

کیک فنجانی با تنورک رومیزی

تنورگازی های ۹۰کالا برای پخت و پز راحت در منزل مناسب ترین گزینه می باشند. این تنورگازی ها در انواع مختلف تولید شده و کاربرد های زیادی دارند.

پخت کیک فنجانی با تنورک رومیزی

کیک فنجانی با تنورک رومیزی

کیک فنجانی با تنورک رومیزی

  • مواد لازم:

آرد سفید ۱/۴ پیمانه ، شکر ۱/۴ پیمانه ، پودر کاکائو ۱قاشق غذاخوری ، بکینگ پودر ۱قاشق چایخوری ، نمک ۱/۸ قاشق چایخوری ، آب ۳قاشق غذاخوری ، روغن مایع ۲قاشق غذاخوری ، عصاره وانیل نصف قاشق چایخوری ، تکه های تافی کره بادام زمینی ۲قاشق غذاخوری.

  • طرز تهیه کیک فنجانی:

آرد  شکر ، کاکائو ، بکینگ پودر ، نمک ، آب ، روغن و عصاره وانیل را در کاسه مناسب ریخته به خوبی باهم مخلوط می کنیم تا یکدست شود. تکه های تافی را به مایه اضافه می کنیم و هم می زنیم.

فنجان ها را با کمی روغن چرب کرده و تا نصف آن را با مایه کیک پر می کنیم. سپس آنها را داخل سینی تنورگازی ۹۰کالا چیده و داخل تنورگازی از قبل گرم شده به مدت ۳۵دقیقه با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *