وبلاگ

کیک دارچین

کیک دارچین

ابتدای کار تنورگازی ۹۰کالا را روشن کرده و شعله پخش کن را روی شعله پایینی قرار می دهیم تا حرارت به صورت یکسان پخش شود.

کیک دارچین

مواد لازم:

شکر ۱پیمانه ، شیر ۱پبمانه ، آرد ۳پیمانه ، تخم مرغ ۴عدد ، روغن۱/۲ پیمانه ، بکینگ پودر ۲قاشق غذاخوری.

مواد لازم برای شربت کیک:

شکر ۱پیمانه ، آب ۱و۱/۲ پیمانه گلاب کمی ، دارچین برای تزئین به مقدار لازم.

برای درست کردن شربت شکر و آب را مخلوط کرده و روی اجاق گاز می گذاریم تا به مدت ۵دقیقه بجوشد و کمی غلیظ شود در اخر گلاب را اضافه کرده کمی می جوشانیم حرارت را خاموش کرده می گذاریم تا شربت سرد شود.

طرز تهیه مواد کیک:

زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و سفیده را در کاسه ای مناسب با همزن برقی هم می زنیم تا پف کرده و سفت شود سفیده را کنار می گذاریم شکر و زرده را نیز هم می زنیم تا کرم رنگ شود بعد روغن و شیر را اضافه می کنیم مخلوط کرده آرد و پودر را هم ترکیب کرده کم کم به مواد قبلی اضافه می کنیم همزده و در اخر سفیده را اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم. قالب کیک را چرب کرده و مواد را می ریزیم و روی چدن تنورگازی ۹۰کالا که با شعله پایین روشن کرده بودیم به مدت ۴۵ دقیقه می پزیم. وقتی کیک اماده شد می گذاریم تا سرد شود بعد داخل همان قالب به صورت تیکه های لوزی برش زده و شربت را کم کم روی کیک می ریزیم و در اخر با پودر دارچین ان را تزئین می کنیم.

 

کیک دارچین

کیک دارچین

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *