وبلاگ

کیک اسفناج

فرگازی استیل طلایی فول امکانات کد408

تنورگازی ۹۰کالا علاوه بر پخت انواع کیک و شیرینی جات توانایی گرم کردن و یا گریل کردن انواع غذا ها از جمله مرغ، گوشت، ماهی و سبزیجات را نیز دارد.

کیک اسفناج

  • مواد لازم:

تخم مرغ ۳عدد ، شکر ۱پیمانه ، روغن مایع ۱/۲ پیمانه ، اسفناج خرده شده ۱پیمانه ، شیر ۱پیمانه ، بکینگ پودر ۱قاشق غذاخوری ، ماست ۱پیمانه.

اگر این کیک را به صورت خامه ای دوست داشتید از خامه قنادی استفاده کنید و یا اینکه با ۳لیوان شیر ، ۳قاشق غذا خوری آرد ، ۲قاشق غذاخوری شکر ، کره و گلاب به مقدار لازم به روش فرنی درست کرده و به جای خامه قنادی برای لایه کیک و تزئین از ان می توانید استفاده کنید.قبل از تهیه مواد کیک تنورگازی ۹۰کالا را با شعله ی پایین روشن کرده تا آماده پخت باشد. شعله پخش کن را هم روی شعله ی پایین قرار می دهیم.

  • طرز تهیه مواد کیک:

ابتدا تخم مرغ، شکر را در کاسه ای مناسب با همزن برقی خوب هم میزنیم تا سفید شده و پف کند. سپس روغن را اضافه کرده  آرد و پودر را با هم الک کرده اضافه می کنیم. قالب را چرب کرده و کمی آرد زده مواد را می ریزیم و روی چدن تنورگازی ۹۰کالا به مدت ۴۵ دقیقه که فقط شعله پایینی با شعله پایین روشن کرده بودیم گذاشته و می پزیم. بعد از سرد شدن کیک را از وسط برش زده لای ان را خامه می مالیم رویش را هم با خامه تزئین می کنیم.

کیک اسفناج

کیک اسفناج

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *