وبلاگ

کوکی کره ای

کوکی کره ای با مغز شکلات در تنور خانگی

برای پخت این کوکی کره ای خوشمزه می توانید از انواع تنورگازی های ۹۰کالا استفاده کنید که کاربرد های زیادی دارند و دارای امکانات کاملی هستند.

 طرز پخت کوکی کره ای با مغز شکلات

کوکی کره ای با مغز شکلات در تنور خانگی

کوکی کره ای با مغز شکلات در تنور خانگی

  • مواد لازم:

آرد ۲پیمانه ، پودر شکر ۳/۴ پیمانه ، بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری ، کره ۱/۲ پیمانه ، شیر ۱/۲ پیمانه ، وانیل کمی ، شکلات تلخ به میزان لازم.

  • طرز تهیه کوکی:

ابتدا تنورگازی ۹۰کالا را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا آماده پخت شود. در ادامه مواد خشک (آرد ، شکر و بکینگ پودر) را باهم ترکیب کرده سپس کره سرد را با نوک انگشت با مواد خشک ترکیب می کنیم تا به یک بافت شنی برسد. بعد شیر و وانیل را افزوده و ترکیب می کنیم تا خمیر درست شود. حالا خمیر را توی قیف می ریزیم.

سینی تنورگازی ۹۰کالا را چرب کرده و خمیر را باصله در سینی پایپ می کنیم. وسط هر کدام از کوکی ها شکلات تلخ گذاشته و با دست کمی فشار می دهیم. کوکی ها را ۱۵ دقیقه داخل فریزر گذاشته و بعد به مدت ۱۵ دقیقه تا زمانی که کمی طلایی شوند در تنورگازی از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد قرار می دهیم. بعد از پخت تا خنک نشدند نباید از سینی خارج کنیم.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *