وبلاگ

هات داگ تنوری

تنور گازی کوره ای آبی کوچک جوجه گردان

هات داگ تنوری

با انواع تنورگازی های ۹۰کالا می توانید این هات داگ تنوری خوشمزه را به راحتی در منزل بپزید. تنورگازی های ۹۰کالا برای انواع پخت و پز های خانگی مناسب ترین می باشند.

طرز پخت هات داگ تنوری

هات داگ تنوری

هات داگ تنوری

  • مواد لازم:

نان هات داگ ۸عدد ، سس مایونز به مقدار لازم ، سوسیس هات داگ ۸عدد ، پیاز خرد شده نصف پیاز ، خیارشور ۱/۲ فنجان ، کره ۱قاشق غذاخوری ، فلفل سبز شیرین ۴۲۵ گرم ، پنیر چدار (رنده شده) ۱فنجان.

  • طرز تهیه:

داخل نان ها سس مایونز را ریخته و پخش می کنیم. سپس داخل نان ها سوسیس ها را قرار داده بعد آن ها را داخل ظرف پیرکس می چینیم و روی آنها خیارشور قرار می دهیم. در تابه ای کره و پیاز را تفت می دهیم تا پیاز نرم تر شود. سپس فلفل سبز را به پیاز اضافه کرده و هم می زنیم تا مخلوط شوند.

سپس مخلوط فلفل را روی هات داگ ها می ریزیم و پنیر را روی انها پراکنده می کنیم. روی پیرکس را فویل کشیده و داخل تنورگازی ۹۰کالا که از ۱۰ دقیقه قبل گرم کرده بودیم به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *