وبلاگ

نان کشمشی با فرگازی

نان کشمشی با فرگازی

تنورگازی های ۹۰کالا برای پخت و پز های آسان و راحت در منزل مناسب ترین گزینه می باشند . این تنورگازی ها در انواع مختلف تولید شده و کابرد های زیادی دارند.

پخت نان کشمشی با فرگازی

نان کشمشی با فرگازی

نان کشمشی با فرگازی

  • طرز تهیه نان کشمشی:

ابتدا ۱قاشق غذاخوری خمیر مایه را با یک قشق چایخوری شکر مخلوط کرده و نصف پیمانه شیر ولرم اضافه کرده روی ظرف را بسته و ۱۰دقیقه کنار می گذاریم تا عمل بیاید. در ظرف گودی ۱قاشق چایخوری نمک و نصف پیمانه شکر و نصف پیمانه شیر و خمیرمایه عمل آمده را مخلوط کرده و در آخر آرد را روی آن الک می کنیم.

در آخر هم ۲قاشق غذاخوری روغن مایع و ۱قاشق غذاخوری کره اضافه کرده و خوب ورز می دهیم و کمی کشمش شسته شده را که توی کمی آرد مخلوط کردیم به خمیر اضافه کرده و روی خمیر را سلفون می کشیم و استراحت می دهیم تا حجم آن دوبرابر شود.

سپس خمیر را هر مدلی که دوست داشتیم چونه می زنیم. سپس در فرگازی ۹۰کالا با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت می پزیم. و در آخر کار روی نان را رومال زرده تخم مرغ و کمی زعفران زده و بعد پخت رویش را گریل می کنیم.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *