وبلاگ

شیرینی نسکافه ای

شیرینی نسکافه ای

با تنورگازی های ۹۰کالا می توانید این شیرینی نسکافه ای خوشمزه یا هر چیزی را به راحتی در منزل خود بپزید. تنورگازی های ۹۰کالا از امکانات کاملی برخووردار هستند و کاربرد های زیادی دارند.

طرز پخت شیرینی نسکافه ای

شیرینی نسکافه ای

شیرینی نسکافه ای

  • مواد لازم:

کره ی نرم ۱۹۰گرم ، پودرقند ۷۵گرم ، نمک ۱پنس ، سفیده تخم مرغ ۱عدد ، وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری ، نسکافه ۱قاشق چایخوری ، آرد قنادی ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم ، آب جوش ۱قاشق چایخوری.

  • طرز تهیه شیرینی:

در ظرفی مناسب کره را با پودرقند به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با همزن برقی هم می زنیم تا کاملا پوک و سفید رنگ شود. سپس سفیده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. بعد محلول نسکافه را افزوده و هم می زنیم.

در ادامه آرد الک شده و نمک را اضافه و با لیسک مواد را مخلوط می کنیم و بعد مواد را داخل قیف ریخته سینی تنورگازی ۹۰کالا را کاغذروغنی و مواد را با فاصله داخل سینی پایپ می کنیم و داخل تنورگازی از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار می دهیم تا بپزد. بعد از سرد شدن شیرینی را از سینی جدا می کنیم

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *