وبلاگ

شیرینی نارگیلی

شیرینی نارگیلی

برای پخت انواع نان ها و شیرینی جات ، کیک و پیتزا ، بریان کردن مرغ و… از انواع تنورگازی های ۹۰کالا استفاده کنید.

شیرینی نارگیلی

شیرینی نارگیلی

شیرینی نارگیلی

  • مواد لازم:

نارگیل چرب ۱۰۰گرم ، خاک قند ۱۸۰ گرم ، روغن مایع ۷۰ گرم ، سفیده تخم مرغ ۸۰ گرم ، آبلیمو ۱قاشق غذاخوری.

  • طرز تهیه شیرینی:

سفیده تخم مرغ و پودر نارگیل را با خاک قند میکس کرده سپس روغن مایع داغ را اضافه کرده سریع هم می زنیم و بعد آبلیمو را افزوده و به مدت ۲ساعت در یخچال استراحت می دهیم.

در ادامه مواد را داخل قیف ریخته و داخل سینی تنورگازی ۹۰کالا که کاغذ روغنی انداخته بودیم مواد را با فاصله داخل سینی قیف می زنیم و داخل تنورگازی با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد که از قبل گرم کرده بودیم قرار داده و اجازه می دهیم به مدت ۱۰ الی ۲۰ دقیقه بپزند.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *