وبلاگ

سیب زمینی تنوری

سیب زمینی تنوری

تنورگازی های ۹۰کالا برای پخت انواع نان ، شیرینی ، کیک ، فست فود ، مرغ بریان و… در خانه به راحتی مناسب ترین گزینه هستند.

طرز پخت سیب زمینی تنوری

سیب زمینی تنوری

سیب زمینی تنوری

  • مواد لازم:

سیب زمینی ۳عدد ، روغن زیتون یا روغن مایع ۲قاشق غذاخوری ، شوید خشک ۱قاشق مرباخوری ، نمک ، زردچوبه ، فلفل ، پاپریکا ، پودر سیر یا هر ادویه ای به دلخواه.

  • مراحل تهیه سیب زمینی:

سیب زمینی ها را شسته با پوست یا بدون پوست به صورت خلالی درشت خرد می کنیم. سپس داخل کاسه ای مناسب ریخته و روغن زیتون ، شوید خشک و ادویه ها را اضافه کرده و با دست ماساژ وار به خورد سیب زمینی ها می دهیم.

سپس سیب زمینی های مزه  دار شده را به صورتی که روی هم قرار نگیرند درون سینی تنورگازی ۹۰کالا که خوب چرب کرده ایم می ریزیم و داخل تنورگازی از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰درجه سانتی گراد به مدت ۳۰دقیقه قرار می دهیم تا بپزد. بعد از گذشت این زمان سیب زمینی ها را زیر و رو می کنیم تا طرف دیگرش هم برشته شود.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *