وبلاگ

جوجه تنوری تند

جوجه تنوری تند

تنورگازی های ۹۰کالا برای کسانی که به دنبال وسیله ای برای پخت و پز آسان در منزل هستند مناسب ترین گزینه می باشند.

طرز پخت جوجه تنوری تند

جوجه تنوری تند

جوجه تنوری تند

  • مواد لازم:

مرغ خرد شده اعم از بال و ران و سینه مرغ به مقدار لازم ، سس گلوریا ۵قاشق غذاخوری ، رب گوجه ۲قاشق غذاخوری ، کنجد به مقدار لازم برای تزئین ، سیر رنده شده ۲حبه ، پیاز ۳عدد ، کره زعفران ۲قاشق غذاخوری ، نمک ، آبلیمو و فلفل قرمز به مقدار لازم.

  • طرز تهیه جوجه:

ابتدا مرغ خرد شده را با پیاز ، نمک و آبلیمو به مدت ۱ساعت قرار می دهیم تا مزه دار شود. سپس تمام پیاز ها را جدا و دونیم کرده و درون سینی تنورگازی ۹۰کالا که چرب کرده ایم می چینیم.

بعد مرغ ها را رویش قرار می دهیم. سپس سس گلوریا ، کره ذوب شده و نمک ، آبلیمو ، سیر و فلفل را باهم ترکیب کرده و روی مرغ ها می ریزیم. سپس داخل تنورگازی که از ۱۵دقیقه قبل روشن کرده بودیم با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد. حین پخت آنها را چند بار بر می گردانیم تا یکدست و مزه دار شود. در آخر رویش کنجد می پاشیم (نوش جان)

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *