وبلاگ

کیک صبحانه با فرگازی

کیک صبحانه با فرگازی

تنورگازی های ۹۰کالا از امکانات کاملی برخوردار هستند و کابرد های زیادی دارند. با وجود این فرگازی قطعا در آشپزخانه به دستگاه دیگری برای پخت و پز نیاز نخواهید داشت.

طرز پخت کیک صبحانه با فرگازی

کیک صبحانه با فرگازی

کیک صبحانه با فرگازی

  • مواد لازم:

تخم مرغ ۲عدد ، روغن ۱/۳ فنجان ، شکر ۱فنجان ، آرد ۲فنجان ، شکلات رنده شده ۱قاشق ، نمک ۱پنس ، شیر ولرم ۱فنجان ، وانیل کمی ، بکینگ پودر ۱قاشق چایخوری ، اسانس انبه چند قطره.

  • طرز تهیه کیک:

ابتدا تخم مرغ ، شکر و وانیل را خوب باهم هم می زنیم تا سفید رنگ و حجیم شود. شیر و روغن را هم افزوده و به مدت ۱دقیقه هم می زنیم. سپس اسانس را اضافه می کنیم. بقیه ی مواد خشک را با آرد الک کرده و آرام به مواد می افزاییم و به آرامی هم می زنیم.

قالب کیک را چرب کرده و کمی از مواد را می ریزیم و شکلات رنده شده را لای مواد ریخته و بقیه مواد را هم رویش می ریزیم. سپس درون تنورگازی ۹۰کالا از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد به مدت ۴۵دقیقه قرار می دهیم تا بپزد.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *