وبلاگ

کیک شکلاتی با فرگازی

کیک شکلاتی با فرگازی

فرگازی های ۹۰کالا برای پخت انواع نان ها  کیک  شیرینی جات  فست فود  انواع غذا ها و… مناسب می باشند. با این تنور قطعا در آشپزخانه به دستگاه دیگری برای پخت و پز نیاز نخواهید داشت.

پخت کیک شکلاتی با فرگازی

کیک شکلاتی با فرگازی

کیک شکلاتی با فرگازی

  • مواد لازم:

آرد ۲پیمانه ، تخم مرغ ۴عدد ، شکر ۱پیمانه ، آب جوش ۲/۳ پیمانه ، پودر کاکائو ۲قاشق غذاخوری ، روغن مایع نصف پیمانه ، بکینگ پودر ۱قاشق مرباخوری ، وانیل کمی.

  • طرز تهیه:

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا می کنیم. سفیده ها را با ۱/۳ شکر هم می زنیم تا فرم بگیرد و در یخچال قرار می دهیم. زرده ها را با بقیه شکر همراه با وانیل هم می زنیم تا کرم رنگ شود. روغن را اضافه کرده کمی همزده سپس پودر کاکائو را در آب جوش حل کرده و اضافه می کنیم. آرد و بکینگ پودر را ترکیب و ۳بار الک کرده و کم کم به مایه کیک اضافه می کنیم.

در ادامه سفیده های فرم گرفته را در چند مرحله به بقیه ی مواد اضافه می کنیم تا پف کیک نخوابد. مایه کیک را در قالبی که کاغذ روغنی انداخته ایم می ریزیم و در فرگازی ۹۰کالا که از قبل با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد گرم کرده بودیم به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه قرار می دهیم تا بپزد.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *