وبلاگ

کیک سیب و دارچین خوش طعم و معطر

تنورگازی

کیک سیب و دارچین خوش طعم و معطر

از تنورگازی های ۹۰کالا می توانید برای پخت انواع نان ، شیرینی  کیک ، فست فود ، براین کردن و… استفاده کنید.

طرز پخت کیک سیب و دارچین

کیک سیب و دارچین خوش طعم و معطر

کیک سیب و دارچین خوش طعم و معطر

  • مواد لازم کیک:

تخم مرغ ۶عدد ، آرد ۲پیمانه ، سیب ۱عدد ، روغن مایع ۱/۳ پیمانه ، گلاب ۱/۲ پیمانه ، دارچین ۱قاشق غذاخوری ، وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری.

  • طرز تهیه کیک سیب و دارچین:

برای تهیه کیک سیب و دارچین ابتدا تنورگازی ۹۰کالا را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کرده و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در ادامه قالب موردنظر را به طور کامل کاغذ روغنی می اندازیم. در این مرحله آرد و پودر دارچین را اب هم ترکیب کرده و ۳مرتبه الک می کنیم تا صاف و یکدست شود.

در ادامه تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل داخل کاهس و بزرگ جادار می ریزیم و با دورتند همزن مخلوط می کنیم. مخلوط تخم مرغ ها را باید حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه مخلوط می کنیم تا بافت آن پوک و رنگ آن تقریبا سفید شود سپس گلاب را اضافه کرده و در حدی که با دیگر مواد یکدست شود مخلوط می کنیم در ادامه روغن را اضافه کرده و آن را نیز در حد مخلوط شدن هم می زنیم. سپس ترکیب آرد و دارچین را در سه مرحله به مواد درون کاسه اضافه کرده و با لیسک از یک سمت مخلوط می کنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود.

حالا نصف مایه کیک را درون قالب می ریزیم سپس سیب را پوست گرفته و رنده می کنیم. در ادامه سیب رنده شده را با کمی دارچین و شکر مخلوط کرده و روی مایه کیک می ریزیم. سپس باقی مانده مایه کیک را به قالب اضافه می کنیم. در این مرحله قالب را به مدت ۴۰دقیقه درون تنورگازی قرار می دهیم تا کیک بطور کامل بپزد.

 

 

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *