وبلاگ

کیک خونگی ساده

کیک خونگی ساده

با تنورگازی های ۹۰کالا می توانید انواع غذاها ، کیک و شیرینی جات ، فست فود ، انواع نان های محلی و سنتی و… را به راحتی در منزل بپزید.

طرز پخت کیک خونگی ساده

کیک خونگی ساده

کیک خونگی ساده

  • مواد لازم:

تخم مرغ ۳عدد ، آرد ۲پیمانه ، ماست ۱پیمانه ، شکر ۱پیمانه ، آب ۱/۵ پیمانه ، روغن نصف پیمانه ، وانیل نصف قاشق چایخوری ، بکینگ پودر ۱قاشق چایخوری.

  • طرز تهیه کیک:

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا می کنیم. زرده را با شکر و وانیل هم می زنیم تا کرم رنگ شود. بعد ماست را اضافه کرده هم می زنیم. در ادامه روفن مایع را افزوده و آب را هم اضافه کرده و کمی هم می زنیم. سپس آرد و بکینگ پودر را باهم ۳مرتبه الک کرده و آرام آرام به مواد اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم.

در آخر سفیده های تخم مرغ ها را در کاسه ای هم می زنیم تا پف کند. سپس به مواد اضافه می کنیم و آرام و دورانی مخلوط می کنیم و داخل قالب می ریزیم. قالب را در تنورگازی با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه قرار می دهیم تا بپزد.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *