وبلاگ

کوکی گردوئی خانگی

کوکی گردوئی خانگی

تنورگازی۹۰کالا محصولی کاربردی برای پخت و پز های خانگی مانند انواع نان های سنتی و محلی ، کیک و شیرینی ، پیتزا ، بریان مرغ و… می باشد.

کوکی گردوئی خانگی

کوکی گردوئی خانگی

کوکی گردوئی خانگی

  • مواد لازم:

آردقنادی ۲ونیم لیوان ، پودرقند ۳/۴ لیوان ، مغز گردو ۱/۲ لیوان ، پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری ، کشمش ۱لیوان ، کره ۵۰گرم ، شیر ۱/۴ لیوان ، تخم مرغ ۲عدد ، وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری ، روغن مایع ۱/۴ لیوان ، بکینگ پودر ۱قاشق چایخوری.

  • طرز تهیه کوکی:

ابتدا کره را ۳۰دقیقه قبل از یخچال خارچ می کنیم تا کاملا نرم شود. سپس کره را درون ظرف مناسب ریخته پودر قند را درون آن الک می کنیم و با دور تند همزن برقی به مدت ۳تا ۵دقیقه هم میزنیم تا مخلوط کرم رنگ و خامه ای شود. سپس روغن مایع را اضافه و مجددا هم میزنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه تخم مرغ ها را دانه دانه به مواد اضافه کرده و هر کدام را به مذت ۳۰ ثانیه هم میزنیم حالا شیر را اضافه و در حد کحلوط شدن هم میزنیم.

در این مرجله آرد را به همراه پودرکاکائو. و بکینگ پودر درون الک ریخته و سه مرتبه الک کرده و کم کم به طرف مواد اضافه کرده و با نوک انگشته ورز می دهیم تا خمیری نسبتا سفت به دست آید. حالا مغز گردو خرد شده را به همراه کشمش به خمیر افزوده و کمی ورز می دهیم تا ترکیب و یکدست شود. در ادامه خمیر را درون کیسه می گذاریم و به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال استراحت می دهیم در همین حین تنورگازی ۹۰کالا را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود.

سپس سینی تنورگازی کاغذروغنی انداخته و خمیر را از یخچال خارج می کنیم سپس به اندازه یک نارنگی کوچک از خمیر برداشته و با فاصله از هم درون سینی تنور می چینیم تا خمیر تمام شود. سپس سینی را داخل تنورگازی قرار داده و اجازه می دهیم کوکی ها به مدت ۲۰ دقیقه بپزند. بعد از گذشت این زمان سینی را تنورگازی خارج کرده و اجازه می دهیم کاملا خنک شوند. سپس درون ظرف درب بسته نگه می داریم.

 

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *