وبلاگ

پیتزا کالزونه تنوری

پیتزا کالزونه تنوری

از تنورگازی های ۹۰کالا می توانید به راحتی در منزل خود استفاده کنید. این تنورگازی ها از امکانات کاملی برخوردار هستند و کابرد های زیادی دارند.

 طرز پخت پیتزا کالزونه تنوری

پیتزا کالزونه تنوری

پیتزا کالزونه تنوری

  • مواد لازم:

تخم مرغ ۱عدد ، شکر ۲قاشق غذاخوری ، شیر ۱پیمانه ، نمک ۱قاشق چایخوری ، روغن نضف پیمانه ، مخمر ۲قاشق غذاخوری ، آرد ۳ تا ۴ پیمانه.

  • مواد میانی:

پیاز ۱عدد ، سوسیس ۳عدد ، فلفل دلمه ای ۲عدد ، قارچ ۱۰عدد ، روغن به میزان لازم ، نمک  فلفل سیاه ، زردچوبه به مقدار لازم.

  • نکات مهم:

نمک را حتما در اواسط کار اضافه کنید. آرد را تا جایی که خمیر لطیفی بدست آید و به دست نچسبد اضافه کنید. برای رومال از تخم مرغ هم زده استفاده کنید. توی تنورگازی ۹۰کالا را با دمای ۲۰۰درجه سانتی گراد به مدت ۲۰دقیقه می پزیم. تنورگازی را از ۱۵دقیقه قبل روشن می کنیم تا گرم شود.

 

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *