وبلاگ

مرغ طعم دار تنوری

مرغ طعم دار تنوری

تنورگازی های ۹۰کالا برای پخت انواع نان  شیرینی جات  کیک و پیتزا  بریان کردن و… مناسب ترین و بهترین هستند.

مرغ طعم دار تنوری

مرغ طعم دار تنوری

طرز پخت مرغ طعم دار تنوری

  • مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ:

ران مرغ ۳عدد  ماست ۳قاشق غذاخوری  رب ۱قاشق چایخوری  آویشن نصف قاشق چایخوری  پاپریکا ۱قاشق چایخوری  فلفل ۱/۳ قاشق چایخوری  روغن زیتون ۴قاشق غذاخوری  سیر ۳حبه  نمک به مقدار لازم  سیب زمینی ۳عدد  گوجه فرنگی ۲عدد.

  • طرز تهیه مرغ:

ابتدا برای تهیه سس موردنیاز که برای مزه دار کردن مرغ لازم است  ماست  رب  سیر  روغن زیتون و ادویه ها را با هم مخلوط کرده و مرغ را به سس آغشته می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۲ساعت در یخچال استراحت کند. سپس سینی تنورگازی ۹۰کالا را خوب چرب کرده به همراه سبزیجات دلخواه (سیب زمینی و گوجه) در سینی تنورگازی چیده و یا در ظرفی دیگر که می توانیم آن را روی ساج چدنی تنورگازی قرار دهیم و تنورگازی را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد که از قبل گرم کرده ایم به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزیم.

 

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *