وبلاگ

لازانیا قارچ و مرغ تنوری

لازانیا قارچ و مرغ تنوری

تنورگازی های ۹۰کالا از امکانات کاملی برخوردار هستند و کابرد های زیادی نیز دارند. با وجود این تنورگازی در آشپزخانه قطعا شما به وسیله دیگری برای پخت و پز نیزا نخواهید داشت.

طرز پخت لازانیا قارچ و مرغ

لازانیا قارچ و مرغ تنوری

لازانیا قارچ و مرغ تنوری

  • مواد لازم:

سینه مرغ ۲عدد ، پودر پیاز ۱قاشق غذاخوری ، پودر سیر ۲قاشق چایخوری ، زنجبیل ۱/۴ قاشق چایخوری ، پاپریکا ۱/۴ قاشق چایخوری ، نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم ، پیاز زرگ ۱عدد ، قارچ ۵۰۰گرم ، آرد ۱قاشق غذاخوری ، شیر ۱/۵ پیمانه ، خامه ۲۰۰گرم ، جوز هندی ۱/۴ قاشق چایخوری ، خردل ۱قاشق غذاخوری ، خمیر پارمسان ۱پیمانه ، اسفناج ۳۰۰گرم ، پنیر پیتزا و ورق لازانیا به مقدار لازم.

برای تهیه این لازانیا می توانید از تنورگازی ۹۰کالا که بهترین وسیله برای پخت انواع پیتزا  لازانیا  غذاهای ریمی و کبابی می باشد استفاده کنیم. دمای تنورگازی برای پخت این لازانیا ۲۰۰درجه با فویل نیم ساعت و بدون فویل تا زمانی که پنیر طلایی شود می باشد. ادویه هایی که دوست داریم را به وسیله ی خودمان کم یا زیاد می کنیم.

 

 

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *