وبلاگ

کیک هویج و گردو با تنورک رومیزی

کیک هویج و گردو با تنورک رومیزی

تنورگازی های ۹۰کالا در انواع مختلف تولید شده و همه ی آنها کاربرد های زیادی دارند و همچنین دارای امکانات کاملی هستند.

کیک هویج و گردو با تنورک رومیزی

 

 

  • مواد لازم:

تخم مرغ ۴عدد ، شکر قهوه ای ۱/۲ پیمانه ، شکر سفید ۱/۲ پیمانه ، آرد ۱ و ۳/۴ پیمانه ، هویج رنده شده ۲پیمانه ، روغن مایع ۳/۴ پیمانه  ،بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری ، جوش شیرین ۱/۴ قاشق چایخوری ، دارچین ۱ و نیم قاشق غذاخوری ، پودر هل ۱/۴ قاشق مربا خوری ، گردوی خرد شده نصف پیمانه.

  • طرز تهیه کیک هویج و گردو:

تخم مرغ ها را داخل کاسه ای مناسب به همراه شکر سفید و شکر قهوه ای با همزن برقی مخلوط می کنیم تا حجیم و کرمی رنگ شود. روغن مایع را اضافه می کنیم. آرد را با بکینگ پودر ، جوش شیرین ، دارچین و هل ترکیب کرده و الک می کنیم. سپس کم کم به مایع تخم مرغی اضافه کرده و با همزن در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در آخر هویج رنده شده را اضافه کرده گردو را هم به مواد می افزاییم و به آرامی هم می زنیم. این مرحله را با کمک لیسک می توانیم انجام دهیم. در نهایت مخلوطی غلیظ بدست خواهد آمد.

زمانی که مواد را به قالب منتقل می کنیم مایع کیک نباید به راحتی سرازیر شود و رقیق نباشد. کف قالب مورد نظر را کاغذروغنی می اندازیم. مواد را داخل قالب ریخته و با لیسک روی آن را صاف می کنیم. قالب را در تنورگازی ۹۰کالا که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده ایم به مدت ۱ساعت قرار می دهیم تا بپزد. در اواخر پخت کیک را چک می کنیم تا خمیری نشود. بعد از پخت اجازه می دهیم کیک سرد شود بعد می توانیم با خامه یا پودر قند تزئین کنیم.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *