وبلاگ

پای سیب مافینی

تنور گازی استیل

پای سیب مافینی

فرگازی های ۹۰کالا در انواع مختلف تولید شده و کابرد های زیادی دارند. همچنین با این فرگازی های می توانید هر چیزی را به راحتی در منزل خود بپزید.

طرز پخت پای سیب مافینی

پای سیب مافینی

پای سیب مافینی

  • مواد لازم:

کره ی به دمای محیط رسیده ۱۲۵ گرم ، پودر قند ۱۲۵ گرم ، تخم مرغ ۲عدد ، آرد ۱۵۰ گرم ، بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری ، نشاسته ذرت ۲قاشق غذاخوری ، سیب ۱عدد.

  • طرز تهیه:

در کاسه ای مناسب کره و پودرقند را خوب هم می زنیم تا رنگش روشن شود. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و زرده را به کره اضافه می کنیم. سفید را در کاسه ای دیگر با همزن برقی هم می زنیم تا فرم بگیرد. آرد و بکینگ پودر را ترکیب کرده و به کاسه اضافه کرده و سپس سفیده را به آرد می افزاییم.

نیمی از مواد را داخل قالب یا مافین ریخته و رویش یک برش سیب و مقداری دارچین می گذاریم و سپس بقیه ی مواد را ریخته و داخل فرگازی ۹۰کالا که از ۱۰ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم تا بپزد (نوش جان).

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *