وبلاگ

پخت نان بربری در تنورگازی

پخت نان بربری در تنورگازی

تنورگازی ۹۰کالا بهترین گزینه برای پخت انواع غذا ها ، کیک و شیرینی جات ، انواع نان های محلی و سنتی و… می باشد.

نان بربری در تنورگازی

  • مواد لازم:

آرد ۳۵۰گرم ، بهبود دهنده نصف قاشق چایخوری ، آب ولرم ۱پیمانه ، شکر ۱قاشق چایخوری ، خمیر مایه ۱قاشق سوپخوری ، کره ۲۰گرم ، کنجد ۱قاشق غذاخوری ، نمک ۱قاشق چایخوری ، روغن مایع ۳۰گرم.

  • طرز تهیه نان بربری:

ابتدا خمیرمایه را به همراه آب ولرم و شکر داخل کاسه مناسب می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود. درب کاسه را می بندیم و اجازه می دهیم خمیرمایه عمل بیاید. سپس نصف آرد را به همراه بهبود دهنده ، روغن مایع ، خمیرمایه عمل آمده و نمک اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند در ادامه باقیمانده آرد را کم کم اضافه می کنیم تا زمانی که خمیر جمع شود.

در ادامه کره را که قبلا از یخچال خارج کرده بودیم و نرم شده را به خمیر اضافه و کمی ورز می دهیم تا کره جذب خمیر شود. در پایان خمیر ما باید کمی چسبیدگی داشته باشد. خمیر نباید کاملا آردی و خشک باشد. خمیر را در ظرف گودی که با کمی روغن چرب کرده ایم قرار می دهیم و روی آن را سلفون می کشیم و در جای گرم قرار می دهیم تا وربیاید و حجم آن دوبرابر شود.

حالا خمیر را روی یک سطح صاف کمی ورز می دهیم تا هموای آن خارج شود. سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و به شکل بیضی آن را با وردنه صاف کرده و با دست روی نان را خط می اندازیم و داخل سینی تنورگازی ۹۰گالا می گذاریم و رویشان را با نایلون می پوشانیم تا خشک نشود حالا اجازه می دهیم خمیر ها ۳۰دقیقه دیگر داخل سینی تنورگازی استراحت کند. پس از گذشت این زمان کجددا با دست روی خمیر ها خط می اندازیم و با دست رومال را روی خمیر ها می مالیم و در صورت تمایل کنجد روی خمیر ها می پوشایم تنورگازی ۹۰کالا را ۲۰دقیقه قبل با حرارت ۲۰۰درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. سپس نان ها را به مدت ۲۵دقیقه درون تنورگازی قرار دهیم تا بطور کامل بپزند و طلایی رنگ شوند.

پخت نان بربری در تنورگازی

پخت نان بربری در تنورگازی

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *