وبلاگ

پیراشکی گوشت و قارچ در تنورگازی

نحوه پخت پیراشکی گوشت و قارچ خوشمزه و ساده با تنورگازی

تنورگازی های ۹۰کالا برای پخت انواع نان ، کیک ، شیرینی جات ، فست فود ، مرغ و… مناسب ترین گزینه هستند. تنورگازی های ۹۰کالا در انواع مختلف تولید شده و کاربرد های زیادی دارند و همچنین از امکانات کاملی برخوردار هستند.

نحوه پخت پیراشکی گوشت و قارچ خوشمزه و ساده با تنورگازی

نحوه پخت پیراشکی گوشت و قارچ خوشمزه و ساده با تنورگازی

نحوه پخت پیراشکی گوشت و قارچ خوشمزه 

  • مواد لازم:

گوشت چرخ کرده ۲۰۰گرم ، قارچ خرد شده ۲۵۰گرم ، هویج خرد شده ۲عدد ، پیاز خرد شده ۱عدد ، فلفل دلمه ای ۱عدد ، ذرت ۲قاشق غذاخوری ، زرده تخم مرغ ۱عدد ، خمیر پیراشکی ۱بسته ، روغن مایع به میزان لازم ، نمک و فلفل به میزان لازم ، زرچوبه ۱قاشق چایخوری ، رب گوجه فرنگی ۳قاشق غذاخوری ، سیاه دانه برای تزئین ، گشنیز خرد شده برای تزئین ، لیمو ترش اختیاری ، پنیر پیتزا اختیاری.

  • طرز تهیه پیراشکی:

ابتدا پیاز را پوست گرفته و آن را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و کمی روغن در ماهیتابه ریخته و پیاز های خرد شده را تفت می دهیم سپس به آن کمی زردچوبه زده و هم می زنیم حالا گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و خوب هم می زنیم. بعد از گدشت ۷دقیقه که گوشت تغییر رنگ داد و بوی خامی آن از بین رفت قارچ ها را اضافه کرده و کمی آبلیمو می افزاییم تا هنگام تفت دادن سیاه نشود. در ادامه رب گوجه فرنگی راهم اضافه و بار دیگر خوب مخلوط میکنیم. نمک و فلفل را که چاشنی گوشت محسوب می شوند را در این مرحله اضافه کرده و خوب هم می زنیم. در ادامه در ماهیتابه را بسته و اجازه می دهیم نمک و فلفل به خورد گوشت برود.

در ادامه فلفل دلمه ای و هویج ها را ریز خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم چند دقیقه ای خوب با یکدیگر تفت داده شوند. بعد از آنکه فلفل دلمه ای و هویج کمی نرم شدند ذرت را هم اضافه کرده در ماهیتابه را بسته و شعله گاز را کم می کنیم تا مواد آرام آرام با یکدیگر پخته شوند. در این مرحله مایه گوشت آماده شده و خمیر های آماده پیراشکی را کنار دست خود آماده می کنیم. در این مرحله تنورگازی ۹۰کالا را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا خوب گرم شود. حالا خمیر را باز کرده و داخل آن را با یک قاشق از مایه گوشت و کمی پنیر پیتزا پر می کنیم.

لبه های خمیر را به آرامی با کمک دو انگشت اشاره و شصت به یکدیگر فشار داده و می چسبانیم. این کار را ا دامه می دهیم تا خمیر ها و ماهی گوشت تمام شود. در آخر برای اینکه پیراشکی ها طلایی شوند می توانیم آن ها را رومال می کنیم برای این کار زرده تخم مرغ را به همراه روغن مایع مخلوط کرده و با کمک یک فرچه روی آن ها می مالیم. برای تزئین می توانیم روی آنها کنجد یا سیاه دانه می پاشیم. بعد از اماده شده خمیر های پیراشکی سینی تنورگازی ۹۰کالا را چرب کرده و خمیر ها را با فاصله توی سینی تنور می چینیم و در دمای ۲۰۰درجه سانتی گراد به مدت ۱۵دقیقه قرار می دهیم تا بپزد.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *