وبلاگ

تارت شکلاتی

تنورگازی

تارت شکلاتی

تنورگازی های ۹۰کالا در انواع مختلف تولید شده و کابرد های زیادی دارند. با وجود تنورگازی های ۹۰کالا در آشپزخانه قطعا به دستگاه دیگری برای پخت و پز نیاز نخواهید داشت. همچنین این تنورگازی ها از امکانات کاملی برخوردار هستند.

طرز پخت تارت شکلاتی

تارت شکلاتی

تارت شکلاتی

  • مواد لازم:

کره سر خرد شده ۱۵۰گرم ، شکر ۳قاشق غذاخوری ، آرد ۱/۵ پیمانه ، وانیل شکری ۵گرم ، زرده تخم مرغ ۲عدد ، آب سرد ۲قاشق غذاخوری.

  • مواد لازم گاناش شکلاتی:

خامه ۲۰۰ میلی لیتر ، شکلات تلخ ۱۰۰گرم  ، شکلات شیرین ۱۰۰گرم ، کره ۵۰گرم ، فندق خرد و تفت داده شده به مقدار لازم برای کناره های تارت.

  • طرز تهیه:

ابتدا برای گاناش خامه را گرم می کنیم تا به نقطه جوش برسد و کناره هایش حباب های کوچک تشکیل شود. سپس از روی حرارت برداشته و شکلات های خرد شده و کره را اضافه کرده و با همزن ۴ الی ۵دقیقه هم می زنیم. بعد پوشانده و حدود ۲ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سفت شود. کره  شکر  آرد را داخل مخلوط کن مخلوط می کنیم.

زرده های تخم مرغ و آب سرد اضافه و یکبار دیگر خیلی کم مخلوط می کنیم تا خمیر نرمی که به دست نچسبد حاصل شود. قالب مافین را چرب کرده خمیر را به ۱۲ الی ۱۳ قسمت تقسیم می کنیم. سپس داخل قالب فشار می دهیم تا مثل کاسه کوچک شود. بعد با چنگال زیر آن ها را سوراخ سوراخ کرده و در فرگازی ۹۰کالا که با ۱۸۰ درجه سانتی گراد از قبل گرم کرده بودیم قرار می دهیم تا بپزد. بعد از سرد شدن کناره های تارت ها را داخل شکلات آب شده می کنیم و بعد داخل فندق می غلتانیم.

 

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *