وبلاگ

آموزش پخت نون خرمایی ساده

آموزش پخت نون خرمایی ساده

تنورگازی های ۹۰کالا برای پخت انواع نان ، کیک و شیرینی جات ، پیتزا ، انواع غذا های تنوری و…. مناسب هستند.

آموزش پخت نون خرمایی ساده

  • مواد لازم:

شیر ۱پیمانه ، کره ۷۰گرم ، تخم مرغ ۲عدد ، شکر ۴قاشق غذاخوری، خمیرمایه فوری۱قاشق غذاخوری ، آرد ۴پیمانه ، زعفران دم کرده ۲قاشق غذاخوری ، وانیل ۱قاشق چایخوری.

  • مواد میانی شیرینی:

خرمای بدون هسته و پوست ۲۰عدد  مغز گردو ۱/۲ پیمانه دارچین ۱قاشق چایخوری.

  • مواد رومال شیرینی:

شیر ۲قاشق غذاخوری  کنجد ۲قاشق غذاخوری.

  • طرز تهیه شیرینی نان خرمایی:

ابتدا خمیرمایه فوری را به همراه ۱قاشق غذاخوری از شکر و شیر ولرم داخل کاسه کوچک ترکیب کرده درب کاسه را کذاشته و به مدت ۱۰دقیقه کنار می گذاریم. در این مرحله باقیمانده شککر را به همراه یک تخم مرغ و یک سفیده تخم مرغ داخل کاسه مناسب می ریزیم مواد را ترکیب می کنیم. در ادامه خمیر مایه عمل آمده را اضافه و کمی مخلوط می کنیم. حالا زعفران دم کرده و وانیل و کره هم دمای محیط را به کاسه اضافه و مجددا ترکیب می کنیم. در ادامه آرد را کم کم به صورت کنترل شده روی مواد الک کرده و حین اضافه کردن مواد را با لیسک مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود. ارد را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد اضافه می کنیم خمیر را حدود ۵دقیقه ورز می دهیم تا یکدست شود. حالا خمیر را درون کاسه چرب شده قرار می دهیم و با سلفون می پوشانیم و به مدت ۱ساعت در محیط آشپزخانه استراحت می دهیم. حالا خمیر را به سطح کار آرد پاش شده منتقل می کنیم حالا به اندازه نارنگی از خمیر بر می داریم و با دست باز می کنیم سپس مقداری از مواد میانی در وسط خمیر قرار می دهیم و خمیر را مجددا جمع می کنیم. خمیر را با کف دست کمی باز می کنیم و کناره های آن را با قیچی برش می زنیم تا خمیر شبیه گل شود. در ادامه سینی تنورگازی ۹۰کالا را کاغذ روغنی انداخته خمیر های اماده شده را درون سینی تنور می چینی. روی خمیر ها را با پارچه نمدار می پوشانیم. در این میان تنورگازی ۹۰کالا را با شعله پایین روشن و شعله پخش کن را هم در جای خود قرار می دهیم تا تنور به صورت کامل گرم شود. پس از گذشت ۲۰دقیقه زرده تخم مرغ باقیمانده را با شیر مخلوط کرده روی خمیر ها رومال کرده و مقداری کنجد روی ان می پاشیم. در ادامه سینی را داخل تنورگازی قرار می دهیم. برای پخت شیرینی ها حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه زمان نیاز است تا کامل بپزنند.

 

آموزش پخت نون خرمایی ساده

 

 

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *