وبلاگ

کیک گردو و بادام

کیک گردو و بادام

فرگازیهای ۹۰کالا در انواع مختلف تولید شده و کابرد های زیادی دارند. با این فرگازی ها می توانید هرچیزی را به راحتی در منزل خود بپزید.

طرز پخت کیک گردو و بادام

کیک گردو و بادام

کیک گردو و بادام

  • مواد لازم:

آرد ۳۵گرم  تخم مرغ ۵عدد ، گردوی آسیاب شده ۱۲۰گم ، بادام آسیاب شده ۱۲۰ گرم ، خامه فرم گرفته ۵۰۰گرم ، کره ذوب شده و شکر از هرکدام ۱۵۰گرم ، وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری.

  • طرز تهیه کیک:

ابتدا زرده های تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل با همزن برقی خوب هم می زنیم تا کاملا غلیظ شده و رنگ زرده ها روشن شود. سپس کره ذوب و سرد شده را افزوده و مخلوط می کنیم.

بادام  گردو و آرد را به مایه کیک اضافه و در ظرفی جداگانه سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی هم می زنیم تا فرم بگیرد. سپس به آرامی به مواد قبلی اضافه و مخلوط می کنیم. حالا مایه کیک را داخل قالب مورد نظر چرب شده و کف آن را که با کاغذوزغنی پوشانده ایم ریخته و در فرگازی ۹۰کالا از قبل گرم شدهبا دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد به مدت ۵۰دقیقه قرار می دهیم تا بپزد.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *