وبلاگ

کیک گردویی با تنور روکابینتی

کیک گردویی با تنور روکابینتی

تنورگازی های ۹۰کالا در انواع مختلف تولید شده و کابرد های زیادی دارند. با این تنورگازی ها به راحتی می توانید هرچیزی را در منزل خود بپزید.

کیک گردویی با تنور روکابینتی

کیک گردویی با تنور روکابینتی

کیک گردویی با تنور روکابینتی

  • مواد لازم:

شکر ۱پیمانه ، آرد ۱/۵ پیمانه ، تخم مرغ ۲عدد ، شیر ۱استکان ، بکینگ پودر ۱/۵ قاشق چایخوری ، مارگارین ۱۰۰گرم ، برای روی کیک شکر ۲قاشق غذاخوری ، شیر ۲قاشق غذاخوری ، مارگارین ۸۰گرم ، گردوی ریز خرد شده ۱پیمانه.

  • طرز تهیه کیک:

ابتدا برای روی کیک تمامی مواد را درون ماهیتابه می ریزیم و روی اجاق گاز تا زمانی که مارگارین آب شود هم می زنیم. برای مایه کیک تخم مرغ ، شکر و مارگارین که در دمای محیط نرم شده را خوب باهم هم می زنیم تا به قوام خامه برسد. شیر ، آرد و بکینگ پودر را اضافه و تا وقتی که یکدست شوند هم می زنیم.

در ادامه مایه کیک را داخل قالبی که با مارگارین چرب کرده ایم می ریزیم. سپس تمامس مواد را رویی را روی مایه کیک می ریزیم. سپس درون تنورگازی ۹۰کالا با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه قرار می دهیم تا خوب بپزد.

در ادامه مایه کیک را داخل قالبی که با مارگارین چرب کرده ایم می ریزیم. سپس تمامس مواد را رویی را روی مایه کیک می ریزیم. سپس درون تنورگازی ۹۰کالا با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه قرار می دهیم تا خوب بپزد.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *