وبلاگ

کیک توت فرنگی

تنور گازی گالوانیزه

کیک توت فرنگی

تنورگازی های ۹۰کالا برای پخت انواع نان های محلی و سنتی ، کیک و شیرینی جات ، انواع غذاهای تنوری و فست فود و… مناسب ترین می باشند.

طرز پخت کیک توت فرنگی

کیک توت فرنگی

کیک توت فرنگی

  • مواد لازم:

شکر ۳پیمانه ، وانیل ۱قاشق چایخوری ، آرد ۲پیمانه ، آب جوش ۱/۲ پیمانه ، تخم مرغ ۳عدد ، کره ۵۰گرم ، بکینگ پودر ۲قاشق مرباخوری ، توت فرنگی خرد شده ۱پیمانه.

  • طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ  شکر و وانیل را خوب هم می زنیم تا کاملا کف کرده و کرم رنگ شود. سپس آب جوش و کره آب شده را اضافه و هم می زنیم. آرد را به همراه بکینگ پودر ۳بار الک کرده و طی چند مرحله به مایه کیک اضافه می کنیم و به شکل دورانی هم می زنیم. در آخر توت فرنگی خرد شده اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.

کف قالب مورد نظر را کاغذروغنی پهن کرده و مواد را داخل قالب می ریزیم و روی کیک توت فرنگی های برش زده می چینیم. سپس قالب را درون تنورگازی از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار می دهیم تا بپزد. بعد از پخت اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود. سپس از قالب بیرون آورده و رویش پودرقند می پاشیم. (نوش جان)

 

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *