وبلاگ

کوکی عسلی تنوری

کوکی عسلی تنوری

با استفاده از تنورگازی های ۹۰کالا می توانیاد این کوکی عسلی خوشمزه را به راحتی در منزل بپزید. این تنورگازی ها کاربرد های زیادی دارند.

طرز پخت کوکی عسلی تنوری

کوکی عسلی تنوری

کوکی عسلی تنوری

  • مواد لازم:

آرد ۳۱۰گرم ، کره ۱۷۰گرم ، پودر قند ۱۲۰گرم ، عسل ۱۵گرم ، وانیل ۱قاشق چایخوری ، پودر دارچین ۱/۴ قاشق چایخوری.

  • طرز تهیه کوکی:

ابتدا کره ، عسل و پودر قند را با همرن هم می زنیم تا پفکی و حجیم شود. سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و بعد آرد و پودر دارچین می افزاییم تا خمیر نرم و منسجمی بدست آید و حدود ۱ساعت درون یخچال قرار می دهیم و بعد آن را به مدت ۱۰دقیقه در دمای محیط قرار می دهیم. به اندازه یک گردو از مواد برداشته و با استامپ طرح می زنیم و به مدت ۱۰دقیقه با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *