وبلاگ

پیراشکی کرم دار بافرگازی خونگی

پیراشکی کرم دار بافرگازی خونگی

برای پخت انواع غذا ها ، شیرینی جات ، نان ، بریان کردن در خانه می توانید از فرگازی (تنورگازی) های ۹۰کالا استفاده کنید.

طرز پخت پیراشکی کرم دار بافرگازی

پیراشکی کرم دار بافرگازی خونگی

پیراشکی کرم دار بافرگازی خونگی

  • مواد لازم:

مخمر فوری ۱/۲ قاشق غذاخوری ، تخم مرغ ۱عدد ، شکر ۲قاشق غذاخوری ، شیر ولرم ۱/۲ پیمانه ، کره ۳۵گرم ، نمک ۱/۸ قاشق چایخوری ، وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری ، آرد قنادی ۲ الی ۲/۵ پیمانه.

  • مواد لازم برای کرم پیراشکی:

نشاسته ذرت ۱/۴ پیمانه ، شیر ۱و ۱/۴ پیمانه ، شکر ۱/۳ پیمانه ، وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری.

  • طرز تهیه پیراشکی کرم دار:

ابتدای کار همه مواد یخچالی را ۱ساعت قبل بیرون آورده تا هم دمای محیط باشند.

وقتی آرد را اضافه می کنیم کم کم اضافه کنیم و بیشتر سعی کنیم چسبندگی خمیر را با ورز دادن کم کنیم وگرنه خمیر سنگین شده و پیراشکی ها سفت خواهن شد.

استراحت مرحله اول و دوم در جای گرم باید باشد و حتما باید روی خمیر را بپوشانیم.

داخل تنورگازی ۹۰کالا که از ۱۰دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده بودیم به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه قرار می دهیم تا پف کند و طلایی شود.

  • طرز تهیه کرم پیراشکی:

شکر ، وانیل و نشاسته ذرت را در ظرفی مناسب ریخته و شیر را کم کم اضافه می کنیم تا مواد گلوله نشود. سپس روی حرارت گذاشته و مدام هم می زنیم تا غلیظ شود.

 

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *