وبلاگ

پیتزا مرغ و قارچ با فرگازی

کیک فنجانی با تنورک رومیزی

بهترین وسیله برای پخت و پز راحت در منزل تنورگازی های ۹۰کالا می باشند. این تنورگازی ها از امکانات کاملی برخوردار هستند و کاربرد های زیادی دارند.

پخت کیک فنجانی با تنورک رومیزی

کیک فنجانی با تنورک رومیزی

کیک فنجانی با تنورک رومیزی

  • مواد لازم:

سینه مرغ ۱عدد ، قارچ ۱۰۰گرم ، پنیر پیتزا ، سویس ، فلفل دلمه ای ، گوجه فرنگی ، ذرت پخته شده ، زیتون سبز ، ادویه ها (نمک ، فلفل سیاه و قرمز ، آویشن ، پودر پیاز ، پودر سیر ، زرد چوبه ، پاپریکا ، کمی هم تخم گشنیز) برای سس کچاپ و خردل.

  • نکته:

فرگازی ۹۰کالا را حتما باید از قبل با دمای ۲۲۰درجه سانتی گراد روشن کنیم. به مدت ۲۰ تا ۲۵دقیقه درون فرگازی قرار می دهیم تا بپزد.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *