وبلاگ

پیتزا رولی تنوری

پیتزا رولی تنوری

تنورگازی های ۹۰کالا در انواع مختلف تولید شده و کابرد های زیادی دارند. همچنین این تنورگازی ها از امکانات کاملی برخوردار هستند.

طرز پخت پیتزا رولی تنوری

پیتزا رولی تنوری

پیتزا رولی تنوری

  • مواد لازم:

خمیر پیتزا ، پنیر پروسس فیلافیلا ۶برش ، روغن زیتون ۲قاشق غذاخوری ، ادویه ایتالیایی ۱قاشق چایخوری ، کالباس خشک گوشت گاو ۱۰۰گرم ، فلفل دلمه ای زرد نصف پیمانه.

  • طرز تهیه:

قبل از هرکاری تنورگازی ۹۰کالا را با دمای ۳۰۰درجه سانتی گراد گرم می کنیم.

خمیر پیتزا را با وردنه پهن کرده به ترتیب برش های پنیر  کالباس گوشت گاو و فلفل دلمه ای ها را روی خمیر چیده و خمیر را رول می کنیم.

در این مرحله روی خمیر را روغن زیتون می مالیم و سپس ادویه ایتالیایی را روی آن می پاشیم. در آخر به مدت ۲۵ دقیقه درون تنورگازی از قبل گرم شده ۹۰کالا قرار می دهیم تا کاملا پخته و طلایی رنگ شود.

 

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *