وبلاگ

ته چین اسفناج و گوشت

ته چین اسفناج و گوشت

فرگازی های ۹۰کالا در انواع مختلف تولید شده و کابرد های زیادی دارند. با این فرگازی ها می توانید هر چیزی را به راحتی در منزل خود بپزید.

پخت ته چین اسفناج و گوشت

ته چین اسفناج و گوشت

ته چین اسفناج و گوشت

  • مواد لازم:

زرده تخم مرغ ۳عدد ، پیاز ۲عدد  برنج ۲پیمانه ، گوشت چرخ کرده ۲۵۰گرم ، کره ۲۵ گرم ، روغن مایع نصف فنجان ، ماست ۴قاشق سوپ خوری ، اسفناج ۵۰۰گرم ، رب انار و رب گوجه در صورت تمایل ، نمک به مقدار لازم.

  • طرز تهیه:

ابتدا یکی از پیاز ها را خرد کرده و تفت می دهیم. اسفناج ها را به صورت درشت خرد می کنیم و پیاز می افزاییم و همراه ۱قاشق غذاخوری رب انار و ۱قاشق غذاخوری رب گوجه کمی تفت می دهیم. پیاز دیگر را رنده می کنیم و همراه ادویه جات به گوشت کرده و ورز می دهیم. سپس گوشت را به شکل کوفته ریز در می آوریم و در کمی روغن سرخ کرده برنح را هم کمی زود تر از معمول آبکش می کنیم.

در ظرفی دیگر زرده های تخم مرغ را به همراه نمک ، زعفران ، مرغ ، ماست و روغن افزوده و با چنگال هم می زنیم. سپس برنج را اضافه کرده دورتا دور قالب مورد نظرمان را با کره چرب می کنیم. نیمی از برنج ها را کف قالب ریخته اسفناج ها و گوشت را روی آن قرار می دهیم. سپس باقی مانده برنج را ریخته بعد روی قالب را با فویل می پوشانیم و در فرگازی ۹۰کالا با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱و نیم ساعت قرار می دهیم تا بپزد.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *